ТзОВ «Ресторація «На Ринку»

Лавка Традицій вже вкотре дивує своїх прихильників. Зустрічайте новинку, що народилась в результаті колаборації двох майстрів- українського пасічника Віктора Пархоменка та американського пивовара Корі МакГіннеса.

IMG_4004

Корі МакГіннес — головний пивовар ресторану «Правда». Родом із Портленду, США. Варить пиво з 18 років, має спеціальну освіту і вивчав досвід мануфактурних пивоварень у Європі та США. Мріяв варити пиво в Європі, тому перебрався до Львова. Одне з хобі — бджолярство.
Виготовлення медового вина на сьогодні набирає популярність в усьому світі, а Україна, з її багатими традиціями бджолярства, є ідеальним місцем, щоб очолити медову революцію.

Mead, або так зване «медове вино» є одним з перших в історії людства алкогольних напоїв. В той час, як для виробництва пива використовують солодований ячмінь, а для вина — виноград, для медового вина використовують мед місцевого виробництва, який після зброджування пивними дріжджами і проходить процес «сухого охмелення» українським хмелем, що дозволяє отримати оригінальний продукт з делікатним смаком та ароматом.

Продукція виробника
м. Львів, площа Ринок, 32 79008