ТОВ Вогняр

«Вогняр» – це серія живих гострих соусів з українського перцю. Головна особливість – соуси готуються без будь-якої температурної обробки, стабілізаторів чи консервантів. Кожен соус має свій неповторний характер, загартований жаром херсонського степу. Рівень їхньої гостроти за рейтингом Scoville — 1,5-2 SHU. Для прикладу, болгарський перець має показник 0 SHU, а соус Табаско — 2,5-5 SHU. Виробництво соусів заснував Валентин Калашник у 2015 році. Його мета, а згодом і місія всієї команди, була у тому, щоб зробити якісний український гострий продукт. Основа складу кожного з 6 соусів лінійки: перець, сіль та оцет. До деяких видів ще додають яблука, коріандр, зіру, Діжонську гірчицю. Зараз «Вогняр» виготовляє по 1 тонні соусів на місяць.

Продукція виробника
08044 Київська обл., Макарівський район, с. Фастів вул. Колгоспна, 4