ТОВ «Шама» (розсільні сири)

Гуру у виготовленні традиційних грузинських сирів є, звичайно ж, грузини, і Давид Джинчарадзе не є винятком, адже він справжній майстер своєї справи.

Розсільні сири – бринзу та сулугуні – він виготовляє лише з відбірного натурального молока вищого і екстра сортів (тобто таких, що мають відповідну харчову цінність, не містять антибіотиків, антибактеріальних та інших шкідливих речовин) від кращих місцевих господарств Одещини із жорстким контролем якості на всіх етапах виробництва.

Сучасні технології, щадний режим обробки сировини (максимальна температура нагрівання молока – 37 °С), а також спеціальна грузинська рецептура дають змогу максимально зберегти корисні властивості молока та не застосовувати консервантів. Крім того, всі сири на підприємстві виготовляються вручну з використанням лише натуральних заквасок та дозрівають в натуральному розсолі (розчині кухонної солі).

Головний технолог з виготовлення сирів – Давид Джинчарадзе

Продукція виробника
Одеська обл., Березівський р-н смт Раухівка, вул. Радянська, 24а