ТОВ «Енвір»

Абердин-ангуська порода – класична британська м’ясна порода світового значення. Виведена у середині XIX ст. в Шотландії (графства Абердин і Ангус) методом селекції місцевої худоби за м’ясними якостями. Ця порода вирізняється дрібноволокнистими м’язовими тканинами, а жировий прошарок у мускульних волокнах додає ніжності м’ясу та покращує його смакові і поживні якості.

Envir_1024x724

Господарство вирощує бичків в с. Вороньки Бориспільського р-ну Київської обл. та утримує їх максимально наближено до їхніх природних умов життя на відкритих годівельних майданчиках (Feedlot). Площа цих майданчиків становить близько 8 га, де одночасно утримується до 3000 голів.

Envir_1024x724_2

З народження і до 6-місячного віку телята щодня отримують материнське молоко та випасаються на чистих луках, а згодом до їхнього раціону харчування додається подрібнена зернова група, до складу якої входить кукурудза, жито та овес. Такий раціон дає змогу досить швидко розвивати м’язи, насичуючи їх усім необхідним, що добре впливає на смакові якості м’яса.

Особливо смачним вважається м’ясо молодих бичків у віці 1,5 року. Воно вирізняється яскравим червоним кольором, особливою ніжністю, соковитістю і має виражений аромат молока та чорного хліба.

Засновники господарства – Шевченко Сергій та Шевченко Валентин

Київська обл., Бориспільський р-н, с. Вороньків

Продукція виробника
Київська обл., Бориспільський р-н, с. Вороньків