ТОВ «Гастромайстерня «Конфітюр»

Головна мета засновників «Гастромайстерні «Конфітюр» — розширювати гастрономічні звички українців.
Безліч ідей, нестримне бажання та жага до кулінарії – на цих засадах було створено Гастромайстерню – місце, де за допомогою поєднання звичних інгредієнтів відкриваються нові смаки, які дарують неймовірне, трішки дитяче відчуття щастя.
Якісна сировина та безмежна любов – це незмінні складові усіх конфітюрів.

Що таке «конфітюр»? Це ідеальне доповнення, яке надає будь-якій страві особливої, ледве помітної, але надзвичайно яскравої нотки. Незважаючи на те, що він солодкий, конфітюр, поєднуючись із солоною їжею, неперевершено її підкреслює. Конфітюр – смак, який надихає та розширює межі уявного.

Конфітюри «7 емоцій Євгена Клопотенка» — це авторські конфітюри від бренд-шефа «Гастромайстерні «Конфітюр» — Євгена Клопотенка – який також є переможцем відомого українського кулінарного шоу і випускником французької кулінарної школи.
Конфітюри «7 емоцій Євгена Клопотенка» — це 7 яскравих фруктово — ягідно — овочевих поєднань.
Радість, гідність, насолода, ніжність, цікавість або симпатія? Оберіть емоцію, що смакує саме Вам!

IMG_2471_up

бренд-шеф «Гастромайстерні «Конфітюр»

Продукція виробника
03150 Київ, вул. Горького, 160