Соуси Лавки Традицій від Світлани Горідько

Колись мій брат – знатний гурман – заявив, що я готую найсмачніші конфітюри у світі. Можна було б засумніватися, але йому я повірила і вирішила винести цю смакоту на розсуд загалу. Спочатку були друзі і знайомі, потім колеги та їхні родичі. На рішучий крок надихнула подруга, запросивши приїхати на фестиваль вуличної їжі зі своїми рецептами.
Головна моя мета при виготовленні конфітюрів – дивувати смаком, зберігаючи при цьому натуральність та корисність. Здивувати когось варенням важко, але вміло поєднавши смаки, додавши «таємних інгредієнтів» і подавши конфітюр правильно, ми отримуємо витвір мистецтва, здатний вразити найвибагливішого поціновувача.
І як все-таки приємно бачити здивовані задоволені обличчя покупців, коли вони, куштуючи конфітюр, не можуть повірити, що він зроблений зі звичайної вишні чи полуниці, адже їхні смакові рецептори говорять їм зовсім про інше.
Для мене конфітюр – це не просто смаколик до чаю, а невід’ємна частина правильної сирної тарілки, заправка для салату, вишуканий соус до м’яса. Я знаю як, маючи під рукою баночку конфітюру, наприклад, вишневого з базиліком та ромом, пригостити гостей цікавим капрезе, дивовижним стейком, а зі звичайного морозива чи млинців зробити неймовірний десерт.
Зварити горобину, додати до слив часничку, заміксувати перчик з яблуками, перетворити диню на солодке сонце в баночці… Фантазія безмежна, як і потенціал ринку. Головне – щоб споживач дивувався щоразу, куштуючи щось новеньке, і ми дамо йому цю можливість.

Продукція виробника
м. Київ, вул. Бутлєрова, 1