ФГ «Світ м’яса»

Фермерське господарство «Світ м’яса» розпочало свою історію у 2001 році, активно впроваджуючи закарпатські традиції у приготування своїх виробів.

Вся сировина для виготовлення продукції – виключно українського походження, вона ретельно відбирається та вирощується у Закарпатській, Тернопільській, Івано-Франківській та Львівській областях.

SvitMyasa_1024x724

У 2015 році ФГ «Світ м’яса» отримало сертифікат за схемою FSSC 22000 – нова система управління безпеки харчових продуктів. На підприємстві діє відповідний рівень контролю за якістю продукції.

Асортимент «Лавки традицій»® господарство поповнило цікавими сирокопченими м’ясними виробами – шовдарем та шпеком, що виготовляються за традиційними рецептами закарпатського регіону та ретельно розробленими оригінальними авторськими рецептурами.

SvitMyasa_1024x724-2

Шовдарь – сирокопчений свинячий окіст, що дозріває в спеціальних кліматичних камерах, відомий як закарпатський хамон, а шпек – сирокопчений виріб, що поєднує в собі баликову та грудо-реберну частини свинячої напівтуші, декорований спеціальною сумішшю спецій.

Головний технолог – Михайлова Лариса Юріївна

Продукція виробника
Закарпатська обл., Мукачівський р-н, с. Жуково